طرز تهیه پیراشکی گوشت
شنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۲:۱۸ ب.ظ

مواد لازم
مواد لازم |
مقدار |
|
1 |
گوشت چرخکرده |
٣۵٠ گرم |
2 |
پیاز |
1 عدد |
3 |
رب گوجهفرنگی |
1 قاشق |
4 |
فلفل دلمهای |
1 عدد |
5 |
خمیر باگت |
٢٠٠ گرم |
6 |
نمک و فلفل و روغن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه
پیازها را خلالی کرده و در روغن سرخ مینماییم. گوشت چرخ شده را افزوده و تفت میدهیم. رب گوجه را نیز به مواد فوق اضافه میکنیم. نمک و فلفل را داخل مواد ریخته و شعله را خاموش میکنیم.
خمیر باگت را روی سطح صافی که آرد پاشی شده است با وردنه پهن میکنیم. این خمیر کمی چسبنده است، پس بهتر است دستمان را با روغن مایع چرب کنیم. با قالبهای گرد خمیر را قالب زده و یک قاشق از مواد فوق را به همراه مقداری فلفل دلمهای وسط خمیر میگذاریم و دو طرف خمیر را به هم آورده و بقچه پیچ میکنیم. سپس پیراشکی را در روغن فراوان و داغ سرخ میکنیم. | خمیر باگت را از فروشگاههایی که نان باگت میپزند تهیه نمایید|.منبع:wiki.5040.ir
۹۳/۰۶/۲۲