طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

مواد لازم
مواد لازم |
مقدار |
|
1 |
سیبزمینی |
4 عدد |
2 |
شوید تازه |
نصف پیمانه |
3 |
پیاز |
1 عدد |
4 |
هویج رنده شده |
1 پیمانه |
5 |
نخودفرنگی یا باقالی پخته |
1 پیمانه |
6 |
ادویه کاری |
نصف قاشق چایخوری |
7 |
زردچوبه، نمک، روغن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه
پیاز را خردکرده و در روغن سرخکنید. زردچوبه و ادویه کاری را به پیاز افزوده و تفت دهید. سپس شوید را ریخته و گاز را خاموش کنید. سیبزمینی پختهشده را پوستکنده،رنده نمایید و به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج و نخودفرنگی را بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا خوب مخلوط گردند.
خمیر را طبق روش گفتهشده آماده کنید. و وسط هر خمیر بریدهشده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید. سپس لایهها را به شکل مثلث روی هم جمع کنید و قسمتهایی که لایهها روی هم افتادهاند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ شدن در روغن باز نشوند. پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسهها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید.
منبع:http://wiki.5040.ir