طرز تهیه پیراشکی سبزیجات
سه شنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۳، ۰۹:۰۴ ب.ظ

مواد لازم |
مقدار |
|
1 |
قارچ |
10 عدد |
2 |
هویج |
٢ عدد |
3 |
رب گوجهفرنگی |
١ قاشق |
4 |
خمیر باکت |
٢۵٠ گرم |
5 |
فلفل دلمهای |
٣ عدد |
6 |
سبزی معطر |
٢ پیمانه |
7 |
نمک فلفل روغن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه
قارچ، فلفل دلمهای و هویج را خردکرده و در روغن سرخکرده و رب را میافزاییم. خمیر باگت را روی سطح آرد پاشی شده پهن میکنیم و از مواد درستشده در وسط آن میگذاریم. دو طرف خمیر را به هم میچسبانیم و در روغن سرخ میکنیم.
۹۳/۰۶/۱۸
خوبه