طرز تهیه پیراشکی هندی
شنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۲:۱۵ ب.ظ

مواد لازم
مواد لازم |
مقدار |
|
1 |
گوشت چرخکرده |
٢٠٠ گرم |
2 |
پیاز |
١ عدد |
3 |
گوجهفرنگی |
٣ عدد |
4 |
خمیر باگت |
٢۵٠ گرم |
5 |
پودر کاری |
١ قاشق |
6 |
جعفری |
١ پیمانه |
7 |
کره |
١٠٠ گرم |
8 |
سیر |
٢ حبه |
9 |
نمک و فلفل و روغن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه
پیازها را در کره سرخکنید. گوشت را نیز در آن تفتداده و ادویه کاری را افزوده تا گوشت مزه مطبوعی بگیرد. گوجهفرنگی را رنده کرده و به همراه جعفری خردشده، سیر له شده و فلفل به گوشت میافزاییم. خمیر باگت را روی سطح صاف آرد پاشی شده پهن کرده و به صورت مربعهای کوچک می ببندیم. از مخلوط حاصل وسط خمیر گذاشته و خمیر را به صورت مثلثی ببندید. سر خمیر را با انگشت فشار داده تا به هم بچسبد. بعد آنها را در روغن داغ سرخ میکنیم.
منبع:wiki.5040.ir
۹۳/۰۶/۲۲