طرز تهیه سمبوسه هندی
شنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۲:۰۶ ب.ظ

مواد لازم
مواد لازم |
مقدار |
|
1 |
گوشت چرخکرده |
٧٠٠ گرم |
2 |
سبزی خردشده معطر |
١ پیمانه |
3 |
سیر |
۴ حبه |
4 |
فلفل قرمز |
به اندازه دلخواه |
5 |
تمبر هندی آب کرده |
١ پیمانه |
6 |
پیاز |
١ عدد کوچک |
7 |
نمک و روغن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه
پیاز را خردکرده و سرخکنید. سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید تا سرخ شود. سیر را رنده کنید یا سبزی به مخلوط افزوده و تفت دهید. خمیر آمادهشده را با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل مربعی با ضلع ١۵ سانتیمتر ببرید. روی آن به اندازه ٢ یا ٣ قاشق گوشت بریزید.
لایههای مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. قسمتهایی که لایهها روی هم قرارگرفتهاند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ کردن از هم باز نشوند. پس از سرخ کردن سمبوسهها، از تمبر هندی آب شده به جای سس استفاده کنید.منبع:wiki.5040.ir
۹۳/۰۶/۲۲