Allchii

آل چی ، درباره ی همه چی

Allchii

آل چی ، درباره ی همه چی

طرز تهیه پیراشکی هندی

شنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۲:۱۵ ب.ظ




مواد لازم

 

   مواد لازم

  مقدار

1

گوشت چرخ‌کرده

٢٠٠ ‏گرم

2

پیاز

١ ‏عدد

3

گوجه‌فرنگی

٣ ‏عدد

4

خمیر باگت

٢۵٠ ‏گرم

5

پودر کاری

١ ‏قاشق

6

جعفری

١ ‏پیمانه

7

کره

١٠٠ ‏گرم

8

سیر

٢ ‏حبه

9

‏نمک و فلفل و روغن

به مقدار لازم

طرز تهیه

‏پیازها را در کره سرخ‌کنید. گوشت را نیز در آن تفت‌داده و ادویه کاری را ‏افزوده تا گوشت مزه مطبوعی بگیرد. گوجه‌فرنگی را رنده کرده و به همراه جعفری ‏خردشده، سیر له شده و فلفل به گوشت می‌افزاییم. خمیر باگت را روی سطح صاف آرد پاشی شده پهن کرده و به صورت مربع‌های کوچک می ببندیم. از مخلوط ‏حاصل وسط خمیر گذاشته و خمیر را به صورت مثلثی ببندید. سر خمیر را با انگشت فشار داده تا به هم بچسبد. بعد آن‌ها را در روغن داغ سرخ می‌کنیم.



منبع:wiki.5040.ir
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۶/۲۲
T.sh

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی